Čtvrtek, 22. Září 2016

Nové webové stránky

Je to tady: Stránky www.sano.international jsou online a od začátku června září na této adrese nový Sano desing.  Technika žlutých kachlů se z domovské stránky odráží do všech oblastí. 

Od začátku října se v novém designu prezentují také stránky www.sano.cz. Abychom oslovili také partnery a exportéry z celého světa, jsou už několik let v provozu také webové stránky www.sano.international. Od června jsou i tyto stránky v novém designu. 

Vyznačují se přehledným uspořádáním, velkým množstvím obrázků a jednoduchou navigací. Přitom je kladen velký důraz na to, aby byly uživatelsky příjemné – uživatel a jeho potřeby jsou na prvním místě. Sano je značkou pro zdravý růst na celém světě. Tento požadavek je zohledněn také na nových mezinárodních stránkách. Domovská stránka je namířená od zemědělců až po impotréty kolem dokola zeměkoule. Tyto stránky jsou vývledkem spolupráce jednotlivých Sano zastoupení po celém světě. Jsou přizpůsobené požadavkům globálního trhu. Veškerý obsah a inforamce lze rychle nalézt. 

 

Kontaktujte nás

Sano - Moderní výživa zvířat spol. s r. o.
+420 379 71 31 11
+420 379 71 31 12
Npor. O. Bartoška 15
344 01 Domažlice
Česká republika